Lainaussopimus

Jokainen uusi jäsen on velvollinen allekirjoittamaan lainaussopimuksen jäsenyyden alussa

1. Luottovaate on pirkanmaalaisten naisten yhteinen designvaatekaappi, minkä jäseneksi ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset.


2. Luottovaatteella on oikeus tarkistaa jäsenen henkilöllisyys ennen ensimmäistä lainauskertaa sekä mahdollisesti myös muulloinkin


3. Jäsen saa lainata aina kaksi tuotetta kahdeksi viikoksi kerrallaan, mutta lainat voi palauttaa ja vaihtaa myös viikottain (poislukien kertajäsenyys). Samaa tuotetta ei saa lainata kahta kertaa peräkkäin.


4. Luottovaatteen jäsen saa jäsenkortin, josta löytyy henkilökohtainen jäsennumero. Jäsenkortilla saa alennusta yhteistyökumppaneiltamme. Jäsenkortti palautetaan jäsenyyden loputtua ja mahdollisesti jäsenyyden uusiessa jäsen saa uuden kortin.


5. Jäseneksi pääsee tulemalla paikan päälle ja maksamalla jäsenmaksun (kts. hinnasto) tai ostamalla jäsenyyden ennakkoon Luottovaatteen verkkokaupasta. Jäsenyys on henkilökohtainen.

6. Jäsenet pitävät yhdessä huolta designvaatekaapin sisällöstä: lainatut vaatteet ja asusteet palautetaan ajallaan täysin huollettuina hoito-ohjeiden mukaan eli pestyinä ja silitettyinä, kaikki mahdolliset napit ja muut yksityiskohdat paikallaan. Lainauksen yhteydessä kannattaa huomioida, että osa vaatteista tarvitsee pestä pesulassa.


7. Mikäli lainavaatetta tai -asustetta ei palauteta ajallaan peritään hinnaston mukaisesti extramaksua ylimeneviltä päiviltä. (kts. hinnasto) Palautuksen voi tehdä myös ystävä, jos on itse estynyt tulemaan paikalla Luottovaatteen aukioloaikoina. Poikkeus aukioloajoista ilmoitamme Facebookissa.

8. Jäsen on vastuussa lainaamistaan tuotteista. Mikäli tuotteelle tapahtuu jotain (vaate repeää, nappi irtoaa) on jäsen velvollinen korjauttamaan tuotteen ja maksamaan korjauksen tai pesetyksen. Mikäli vaate menee niin pilalle, ettei sitä voi korjata on jäsen velvollinen maksamaan tuotteen lunastushinnan. Näissä tilanteissa otetaan yhteyttä Luottovaatteeseen ja tuotteen kunto katsotaan yhdessä.


Jokainen uusi jäsen tutustuu näihin sääntöihin ja on allekirjoittaessaan velvollinen noudattamaan niitä. 

Tutustu myös tuotteiden pesu- ja huolto-ohjeisiin tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti