Luottovaatteen uudet tuulet

perjantai 1. syyskuuta 2017

Moikka!

Avasimme ovet viime syksynä ja siitä lähtien olen rakastanut Luottovaatetta kuin omaa lastani. On kuiten minun aikani hyvästellä Luottovaate. Elämässä tulee eteen asioita, joihin ei voi vaikuttaa. Tällä hetkellä joudun ajanpuutteen vuoksi luopua Luottovaatteesta. Luottovaate on ollut mulle tosi rakas ja luopuminen tuntuu tosi haikealta. Mulla on ollut Luottovaatteen lisäksi oma brändini Roosa B. johon osa on saattanut tutustua jo Luottovaatteessa. Jatkan siis laukkujen parissa ja olen onnellinen, että saan vapautettua aikaa mm. Uusien tuotteiden suunnitteluun.

Olen kuitenkin iloinen, että Luottovaatteen ei tarvitse sulkea oviaan - päinvastoin. Olen löytänyt ihan täydellisen jatkajan. Uskon, että hänen intohimolla Luottovaatteesta tulee vain entistä parempi. Omistajan vaihdos tulee tapahtumaan 1. syyskuuta alkaen ja uusi omistaja esittelee itsensä teille myöhemmin. Kiitän teitä kaikkia ihania asiakkaita, joita olen saanut tavata kuluneen vuoden aikana. Tulen varmasti vielä silloin tällöin pyörähtämään Luottovaatteella, mutta olen iloinen, että saan jättää Luottovaatteen hyviin käsiin - tiedän että jatkossa teistä ja Luottovaatteesta pidetään hyvää huolta. ♥

- Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti